Belföldi és Nemzetközi Céginformáció - biztosítás

Tartalomhoz ugrás
Biztosítások > Vállalatoknak
Az Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft. partner hálózata a Céginformációk teljes portfólióját kínálja meglévő és leendő ügyfelei részére, legyen szó belföldi vagy nemzetközi, céginformációról, akár maximális nyitvaszállítási érték meghatározással, vagy konkrét biztosítói limtivizsgálattal kombinált teljeskörű szolgáltatásról, vevői és beszállítói monitoringról. A céginformációk természetesen tartalmazhatják az adott cég elmúlt 3-4 évi teljes pénzügyi adatait, rengeteg olyan kiegészítő információval együtt, amelyeket a nyilvánosan és ingyenesen elérhető céginformációk (adatbázisok) nem tartalmaznak, ideétve a kapcsolt vállalkozásasok adatait is.
Iránymutatást adunk az üzleti partnerek teljesítményének méréséhez, a nem vagy késve fizetések előrejelzéséhez, a pénzügyi kockázatok felméréshez. A céginformáció kérésre tartalmazhatja sok évre visszamenőleg az adott cég összes negatív pénzügyi információit (felszámolás, csődeljárás, végrehajtás (közjegyzői is) késedelmes fizetési tapasztatok (hitelbiztosítók felé történő lejelentés alapján).
A minden magyar társas és egyéni vállalkozásra és a világ több mint 200 országára kiterjedő hitelbiztosítói cégadatbázis nemcsak az alapvetőcéginformációkat, cégadatokat tartalmazza, hanem egyedi vevőminősítési rendszerünknek köszönhetően felmérhetők a vállatok pénzügyi teljesítménye, kockázatossága.
A vevőminősítés keretében partnereink szakértői illetve statisztikai módszerekkel elemezzük a cégeket, cégadatokat és jelzik előre a vizsgált vállalat késve fizetésének valamint fizetésképtelenné válásának valószínűségét.
Ennek köszönhetően a partnereink cégadatbázisa olyan objektív céginformációkkal, kockázati mutatókkal egészül ki, mely az üzleti döntéshozatalban mind a kockázatkezelőknek, mind pedig a pénzügyi, gazdasági szakembereknek hatékony döntéstámogató eszközt ad a kezébe. Az értékesítési és marketing szakemberek munkáját marketing adatokkal ellátott cégadatbázis segíti, melyből egyedi személyre szabott célcsoport specifikus lista is készíthető.
További információkért kattintson a képre!

Vissza a tartalomhoz